Menu

Specificaties

Hoe werkt dat ?

Capaciteit: Geschikt voor 8 personen

Vervoer: Voor de hottub is GEEN aanhanger rijbewijs nodig. Als je auto een trekhaak heeft – en deze mag 750Kg trekken – kun je zonder problemen de hottub vervoeren.

Afmeting: Om op locatie te komen, heb je een minimale doorgang nodig van 1.95 mtr. breedte De lengte is ca. 3 meter.

Plaatsen: De hottub is een combinatie van aanhanger & hottub en is met een 4-tal poten uit te draaien, zodat de hottub op elk terrein waterpas gesteld kan worden. Onder de poten leg je de 4 bijgeleverde onderleggers. Op deze manier zal schade aan je ondergrond tot een minimum beperkt worden.

Vullen: De hottub vullen is een fluitje van een cent door het speciaal aangebrachte ventiel die dankzij de bijgeleverde slang naadloos aansluit op je (buiten)kraan. De hottub behoeft een waterhoeveelheid van c.a. 1.6m³

Verwarmen: De  Hottub wordt met hout gestookt. Vanaf een begin temperatuur van 10C° naar een bedrijfstemperatuur op 38C° heeft de kachel ongeveer 1.5 uur nodig.

Binnenverlichting: Wij hebben verlichting geplaatst in de binnenruimte van de hottub die het water van een mooie diepblauwe kleur voorziet. Het licht draagt bij aan jou veiligheid omdat je hierdoor de contouren van de hottub beter kunt zien in het donker.

Veiligheid: Aan uw veiligheid is ook gedacht! Omdat wij een digitaal afleesbare temperatuurmeter hebben geplaatst, weet je exact wanneer de hottub op de ideale temperatuur van 38C° is. Zo voorkom je verbranding door een te hoge temperatuur.

Hygiene: Het is belangrijk om te letten op de hygiëne van de gehuurde hottub. Water wat schoon lijkt kan heel veel bacteriën bevatten. Hierom mag het bad alleen met schoon kraanwater worden afgevuld. Daarbij is een goede persoonlijke hygiëne is erg belangrijk. Iemand die niet gedoucht heeft voordat hij de hottub in gaat kan tot 200 keer meer bacteriën met zich mee brengen dan iemand die wel heeft gedoucht. Haarproducten, huidproducten en zeep mogen niet in aanraking komen met het water. Hierom raden wij aan dat je snel even onder de douche stapt voordat je de hottub in gaat. Het is enkel toegestaan de hottub af te vullen met kraanwater en hierbij geen andere toevoegingen of substanties te gebruiken.

Benodigdheden:

Water: Voor het vullen van de hottub heb je slechts water en een waterslang nodig.

Brandstof: Houtblokken worden eventueel aangeleverd door hottubje.nl